torstai 6. helmikuuta 2014

Why cakes have so much calories?

Huomenna alkaa koulu, jännittää vähän. Tosin mulla on hurjat yksi tunti ja sekin liikuntaa, eikä huomenna vielä urheilla vaan suunnitellaan jakson kokonaisuus. Torstaina on matikkaa jossa oon siskon kanssa, joten sinne on helppo mennä. Sain ihan ite valita kurssit ja oon toistaiseksi tosi tyytyväinen noihin, mun lempiaineet koulussa<3

Syömisten kanssa pitää tsempata että kehtaan olla liikuntatunneilla. Paino on nyt pyörinyt 59:ssä, haluan sen mitä pikimmiten alle 55, mutta parempi edetä hitaasti että tulokset on pysyviä. Silti voisin kyllä enemmän panostaa. Kunpa olisin vähän lähempänä tota ensi viikolla. Ei hemmetti,  unohdin että meillä pidetään synttärit nyt viikonloppuna. Ja tietenkin olen innoissani leiponut kaiken näköisiä herkkuja...niistä riittää syötävää varmaan kuukaudeksi. Miten pystyn kieltäytymään herkuista?

2 kommenttia:

 1. Kenellä on synttärit? Mulla on huomenna ja viikonloppuna tulee kans vieraita, joten suunnittelen just kans mitä tarjottavaa teen (postaan niistä varmaan kuvia blogiin jne.), mitä sä teit? :)
  Ja tsemppiä! Muista että olet kaunis ja äärettömän arvokas eikä se riipu vaa'an numeroista, ei koskaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli jo tammikuussa ja siskolla on kanssa huomenna synttärit :) Tällä hetkellä on 2 kuivakakkua, valkosuklaakakku, porkkanamuffineita ja meille yhteinen kaksikerroksinen täytekakku. Täytteitä ei siis vielä oo mutta pohjat. Löysin googlettamalla liivatteettomia ja munattomia reseptejä. Ja vegaaniliiton sivuilta löytyy myös leivonnaisia, valikoima ei tosin ole kovin runsas.
   Joo laita kuvia blogiin! :)

   Poista