torstai 27. helmikuuta 2014

Push, push

Miksi aina illalla on niin suuri motivaatio "aloittaa parempi elämä". Nyt suunnittelen noin viidennen miljoonannen kerran laihdutusohjelmaa. Ehkä tällä kertaa onnistuisin? Vaikka yleensä ne päättyvät jo seuraavana päivänä "kun haluaa niin vitusti syödä". Ei edes välttämättä tee mieli mitään ruokaa, mutta haluaa syödä ihan vain sen takia, että hähhähhää et pysty olemaan syömättä. Teen sitä kiusatakseni itseäni. Ehkä en ole vielä päättänyt mitä oikeasti haluan ja seilaan siksi näiden kahden vaihtoehdon välillä. Mutta mä haluan laihtua. Ja samaan aikaan mä haluan syödä, vaikkei ruoka niin erityisen hyvää ole. Ei voisi olla tyhmempää kuin syödä vaikkei halua syödä, eli lihoa vaikkei halua lihoa. Päinvastoin haluan laihtua ja olla laiha. Kateellisena katson kaupungilla laihoja jalkoja ja toivon itselläni olevan samanlaiset.

2 kommenttia:

 1. Heiii oon iha hukassa asun nyt opiskelujen takia koulun asuntolassa ja kaverit 24/7 läsnä kouluruoka on sen verran paskaaa et pystyn sen verukkeella olee syömättä mut mite pystyn olemaan syömättä aina iltaisin ilman että kukaan huomaa sillä nyt rupee jo tää kyylääminen hermostuttaa ja on pakko ottaa jotai ettei tuu sanomista ja terkkari huomauttelee neuvoja apua jotain äkkiä !! Sun blogi on iha paras älä lopeta koskaaa tsemppiä !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kaverit ja terveydenhoitaja on vaan huolissaan susta :( Ei ne halua että sä kuolet aliravitsemukseen. Ja muutenkin kannattaa syödä ettei elimistö mene säästöliekille, jolloin se ei päästä rasvasta irti vaan sun elimistö syö lihaksia ja luita. Niin ja kun tarpeeksi pitkälle menee elimistö kyllä ottaa energiaa ihan mistä tahansa, eli myös sun aivoista. Mun lääkäri sanoi kerran että anorektikoilla on aivotkin kutistuneet, koska sieltä on rasva kadonnut sydämen toiminnan ylläpitoon. Aivot tarvitsee myös energiaa ja rasvaa toimiakseen. Ja pikkuhiljaa liian vähäisen syömisen takia elimistö rupeaa hidastamaan ja sulkemaan elintoimintoja, josta seuraa ihonkuivuminen, kynsien lohkeilu, sydämen vajaatoiminta, hiusten lähtö. Jos yrität hengenvaarallisella laihduttamisella olla kaunis ja täydellinen... väärin meni, susta tulee ruma, kuihtunut, kuolleen näköinen luuranko. Ja kuolet sen näköisenä, jos et osaa lopettaa ja syödä tarpeeksi.

   Toivottavasti annoin vähän ajattelemisen aihetta. Mutta jos olet päättänyt laihtua, en voi sille mitään. Kunpa sun kaverit ja terveydenhoitaja pitää susta huolen jatkossakin! Ja voimia sulle että voisit olla itseesi tyyväinen just sellasena kun satut olemaan! <3

   Ja jatkan vielä että ihailen laihoja vartaloita, mutta terveen näköisiä sellaisia. :)

   Poista