maanantai 6. tammikuuta 2014

Vajakki täällä taas

80 pistettä

Ensimmäinen päivä onnistui täydellisesti! Tää on just sopiva haaste, koska se eriyttää laihdutuksen osioihin. Jos yksi osio menee joku päivä huonommin, huomaa ettei se kaada heti kaikkea, seuraavana päivänä voi taas tsempata lujemmin.

Mulla ei ole ollut itsemurha-ajatuksia vähään aikaan, kun oon löytänyt mun elämälle tarkoituksen. Ja kaikista tärkeintä: se vielä onnistuu. Voittekin arvata että kyseessä on painon pudotus.

Tää blogi on kyllä kiertynyt hieman liikaa laihdutuksen ympärille. Mutta ei mun elämään kuulu tällä hetkellä oikeestaan muutakaan. No opintoja mietin. Haen varmaan yhteishaussa leipuri-kondiittorilinjalle ammattikouluun. Saattaa olla pikkusen outo valinta mutta tykkään leipoa ja tuolla amiksessa keskitytään enemmän tekemiseen. Toisaalta olisin muita 3 vuotta vanhempi, eli joutuisin olemaan yksin luultavasti. Ja toinen toisaalta; haluan eläinlääkäriksi. Tykkään tosi paljon biologiasta, kemiasta ja matikasta (ja kielistä), siis juuri niistä mitä tarvitaan eläinlääketieteellisessä. Olen haaveillut tuosta ammatista jo ala-asteelta. Enkä halua olla toinen luuseri joka ei pystynyt opiskelemaan unelma-ammattiinsa. Äiti ei meinaan myöskään pystynyt onnettomuuden seurauksena, koska se vaikutti työmuistiin merkittävästi. Ja nyt mä en pysty koska oon ahdistunut ja masentunut ääliö. Oon huomannut että mun aivot käy hitaammalla, unohtelen asioita jatkuvasti ja järkevien lauseitten tuottaminen on välillä tosi vaikeeta ja kaiken lisäksi änkytän toisinaan. Noi kaikki on noloja asioita ja kertoo siitä että oon vajaa. (vaikka psykologisten testien mukaan olen keskivertoa parempi älyllisten tehtävien ratkaisussa).

edit//__________________________________________________________________

Kirjoitin tuon jo eilen. Ja juuri kun pääsin mainitsemasta ettei itsemurha-ajatuksia ole ja syömiset on jotakuinkin hallinnassa, ei kumpikaan päde tänään. En ole liikkunut yhtään, menin kyllä tallille ja aloin harjata meidän hevosta, mutta luovutin sitten ja lähdin kotiin ahmimaan kaikkea ihan vitun liikaa. Joten pisteet jäivät 40. Huomenna lupaan syödä vain hedelmiä ja juoda teetä/vettä, vaikka menenkin töihin ja salibandytreeneihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti