lauantai 7. joulukuuta 2013

Onko itsekäs hän, kun välittää itsestään enemmän

Oon (taas) miettinyt paljon ja tullut siihen tulokseen että tarvin tän paikan jonne voi kirjottaa ja valittaa kaikesta. Tai ainakin lähes kaikesta. Tänne voin kertoa mitä oikeesti ajattelen, ilman pelkoa osastolle joutumisesta tai miettimättä kiinnostaako ketään nää jutut. Ahdistusta helpottaa kun saa kirjotettua niistä.

Ja kenenkään ei ole pakko lukea tätä blogia. Jokainenhan lukee omalla vastuulla? En halua huolestuttaa ketään. Tosin se on turha toive kun kirjotan tällasista asioista julkiseen blogiin.

Oon ajatellut myös tän blogin vaihtamista salaiseksi. Mutta se ei tunnu samalta, koska kirjoitan tätä tavallaan lukijoita varten. Jos kukaan ei pystyisi lukemaan, en varmasti saisi aikaiseksi kirjottaakaan. Kirjoittaminen auttaa ahdistukseen, saan kerrottua muille mieltä painavista jutuista, kun en muuten voi/pysty puhumaan niistä. Lisäksi asiat saa paremmat mittasuhteet jos niistä kertoo, ja ainakin tiedän että mun mietteet tulee julki esim. laihdutuksesta ja viiltelystä. En silti voi olla miettimättä, onko eettisesti oikein purkaa tänne omaa pahaa oloansa.

Mutta jatkan toistaiseksi julkisella blogilla :) kyllä onkin nyt viikonloppuna ollu kova ahdistus, kun olen vain mielessä pyöritellyt ahdistavia asioita.

2 kommenttia:

  1. Jatka vain julkisella, ei ole mitään väärää kertoa tänne tunteistaan. Jos joku ei tykkää, niin sillähän on vapaus poistua sivulta. Paljon voimia pikkuinen :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta, aion jatkaa :) Hurjasti voimia myös sinne toiselle pikkuiselle <3

      Poista