sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Just my opinion

Sain kuulla eilen, että pappa oli kehunut kuinka laiha ja kaunis olin viime syksynä, vähän ennen kuin jouduin sisätaudeille. Olen oikeasti kaunis ainoastaan "alipainoisena".
Alipaino on määritetty vain, jotta lihavat ihmiset voisivat hyvällä omalla tunnolla syödä. He keksivät alipainon, jotta saisivat lihottaa muut omiin mittoihinsa sopiviksi. Silloin heidän ei tarvitse olla kateellisia laihoille, koska se on "sairaus".
Niin, minuun on ihastuttu vain kun olen ollut laiha. Olen ollut silloin itseeni aidosti tyytyväisempi. Aion päästä sinne uudelleen ja aion jäädä sinne loppuelämäkseni. Vaikka on laiha, voi silti syödä välillä herkkuja. Kaikkea voi syödä, kunhan syö vähän. Kun olin laiha, nautin joka suupalasta, jokainen murunen oli arvokas. Nykyään ihmiset syövät aivan liikaa, ylimääräisiä makkaroita löytyy ties mistä. Enää ei arvosteta ruokaa, sitä heitetään surutta roskiin ja vedetään vessasta alas. Ihmiset kuluttavat mielettömästi luonnonvaroja ylensyönnillä. Ainoastaan sen verran kuuluu syödä, mitä tarvitsee elämän ylläpitoon.

2 kommenttia:

  1. Olen täysin samaa mieltä!
    Tosin itseni ja sinunkin tapauksessa on hyvä muistaa ajatella oikeesti sitä terveyttä ennen kaikkea. Mutta eihän tässä liian pitkälle olla menossa, eihän ;) <3

    VastaaPoista