sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Valitusvirsi

Haluan pois. Vähintäänkin kotoa. En jaksa vanhempien valittamista, kuinka en tee mitään ja tästä mun elämästä ei tule mitään. Iskä viimeksi tänään sanoi, että voisin tulla ensi viikoksi töihin ja jos en tule, täytyy ryhtyä toimenpiteisiin. Mitäköhän ne toimenpiteet on? Tietokone ja tabletti pois? En muutenkaan näe kavereita juuri koskaan, niin ei ne sitä voi kieltää. Ehkä ne heittää mut pihalle, on ne aiemminkin sillä uhkaillut.
Ainiin, jos en siivoa omaa huonettani, minun täytyy omasta pussista maksaa siivooja käymään kerran viikossa siivoamassa se. Ei sitä kyllä varmaan toteuteta, toivottavasti.

Ja on se kumma, että aina kun alkaa voida vähän paremmin,  vanhemmat kyllä keksii tavan polkasta takaisin suon silmään. Olen miettinyt, että osastolla voisi olla helpompi hengittää, mutta eikö ne hoitajat toisaalta ole aika kylmiä?
Miksi kaikki vihaa/inhoo mua? Koska olen ärsyttävä ja masentunut laiska paska. Ja läski lihava ääliö.

Älä vittu valita, sulla on asiat paljon paremmin kun joillain muilla.

Tänään olisin varmaan pärjännyt 500 kcal, mutta en kestänyt enää ahdistusta ja ratkaisin asian erittäin fiksusti ahmimalla. Voi itseinho.

2 kommenttia:

  1. Ne sun vanhemmat ei vaan nää asiaa sun kannalta..hitsi kun osaisin auttaa :/ yritä pitää pää kylmänä ja toimia vanhempias kohtaan vaikka niin että ne vois ottaa susta mallia? muista nyt vaan että oot hyvä ja arvokas just noin, yrität vaan parhaas, etkä vaadi itseltäs yhtään enempää. Voimia hirmuisesti ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, yritän. Voimia myös sinne <3

      Poista