perjantai 19. heinäkuuta 2013

Viikon paasto

Päätin, että paastoan viikon alkaen nyt. Jos rupeaa heikottamaan, juon mehua tms. Eli periaatteessa nestepaasto. Täytyy vaan laittaa käteen muistutus, kun muuten se voisi unohtua. Ja unohtua ihan oikeasti, muistini on todella surkea, en aina muista edellistä päivääkään. Saati itselle tehtyjä lupauksia. No ainakin se täällä lukee :)

Mummolassa voi tulla hieman hankaluuksia, mutta aion sisulla olla sielläkin syömättä. En saa välittää pätkääkään, mitä muut ajattelevat/sanovat. Harmi vain myös äitin sisko on perheineen paikalla.. Älä. Anna. Sen. Haitata.

Hmm, ajattelin nyt käydä ottamassa alkupainon, mutta en taida uskaltaa tän päivän ahmimisten jälkeen, joten ehkä huomenna. Tulen aamulla lyhyesti kertomaan painon, jos pääsen vaa'alle. Todellakin toivon, että vähintään 2 kg lähtee viikon aikana, mutten ole yhtään varma, millaiselle säästöliekille kehoni päättää mennä.

Toisaalta tämä paasto hieman pelottaa, koska en tiedä pystynkö syömään taas enemmän sen jälkeen. Kontrollini on sen verran vahva, että luulen olevani nestedieetillä kunnes joudun sairaalaan tai joku pakottaa minut syömään. Mutta en anna sen häiritä, sillä jos niin käy, niin antaa käydä! Mutta entä jos sydämeni ei kestä sitä? No sitten syön vähän jotain, mun täytyy edes yrittää. Eli nyt aiot uskaltaa kokeilla? Kyllä, ehdottomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti