lauantai 29. kesäkuuta 2013

Ahdistusblogi

Tänne siis puran ahdistuksen lähinnä laihtumiseen liittyen. Ihan itselleni tämän blogin perustin ja todella toivon, ettet sinä lukijani rupea laihduttamaan. Se tie on hyvin tuskallinen sisältäen erittäin paljon ahdistusta, valehtelua ja lopulta tulet menettämään terveytesi ja läheisesi. Et ole koskaan tyytyväinen itseesi ja painoosi, aina pitää laihduttaa vielä pari kiloa. Siltä tieltä kääntyminen on lähes mahdotonta, se vaatii hirvittävästi voimaa. Enemmän voimaa kuin laihtuminen. Pidä huoli itsestäsi, ei sitä kukaan muukaan tee <3

Olen todella epätoivoinen, en kestä tätä jatkuvaa ahmimista ja lihomista. Olin paljon onnellisempi 10 kiloa laihempana. Vihaan läskejäni, ihrareisiä ja mahaa ja persettä. Haluan painaa 47 kg, niin kuin 4 kuukautta sitten. Olen lihonut 10 kiloa 4 kuukaudessa!? Aargh. No toisaalta viime syksynä laihduin 17 kg 2,5 kuukaudessa ...ja jouduin sairaalaan. Nyt aionkin laihduttaa vähän maltillisemmin jospa pystyisin sillä välttämään osaston.
Ajattelin, että myöhemmin voisin laittaa ennen ja jälkeen kuvia ja kertoa tarkemmin viime syksystä. Haluan muistaa muutaman vuodenkin päästä, mitä ajattelin silloin joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti